Komposttunna

Återförsäljare för att köpa komposttunna, varmkompost, kallkompost eller roterande kompost online på nätet.

På denna sidan hittar du länkar, annonser och bilder som leder vidare till företag som säljer allt inom området trädgård.

Ovan fakta och tips på en bra komposttunna, varmkompost, kallkompost eller en roterande kompost.

Besök stora företag som Biltema, Granngården, Plantagen, Bauhaus och Jula för att se deras utbud och priser på komposttunna, roterande kompost, kallkompost och varmkompost. På sidan finns texter, bilder, annonser och länkar som leder till återförsäljare av olika komposter. Man kan också hitta instruktioner på att själv kunna bygga sin egna komposttunna samt få veta hur komostering fungerar. Genom att kompostera så kan man få fram en mycket fin jord att tex. odla i.


Köpa komposttunna

Besök Plantagens hemsida för att kunna köpa en komposttunna. Nedan bilder på komposttunnor hämtade från deras hemsida. Om den vänstra komposttunnan : Komposttunna med tättsittande lock för organiskt avfall. Perfekt för matavfall. Om den högra komposttunnan : En komposttunna som är skadedjurssäker och isolerad varmkompost. Stabil behållare med kraftig botten och luftkanaler som ger snabb och bra kompostering. Volym 375l. Tål temperaturer ner till -15 grader.

komposttunna komposttunna

Av K-rauta kan man köpa en hel del olika billiga trädgårdsprodukter tex. en roterande kompost. Bilden nedan till vänster en roterande kompost är från deras hemsida. Om den roterande komposten nedan : Kompost Lätt att snurra även när den är fylld. Ventilation som går att justera. Kapacitet 230 L

komposttunna

Bli självförsörjande på den jord och näring som dina växter behöver genom att använda kompost eller kanske flera komposter, kallkompost, komposttunna, roterande kompost eller varmkompost. En kompost är ett ställe eller en behållare där man lägger överblivet hushållsavfall eller trädgårdsavfall som ska brytas ner och bli till jord. Tänker man kompostera med en kallkompost så kan man antingen köpa en kallkompost på nätet eller själv bygga en kallkompost av trä. Ett billigt kompostgaller kan man köpa av Jula eller Rusta.

Nedan tre böcker om komposter och att kompostera, här kan man lära sig att kompostera på ett bra sätt. Beroende på var man tänkt att kompostera så väljer man antingen kallkompost eller varmkompost. Köpa kompostbehållare billigt kan man göra på nätet.

Kompost Kompost Kompost

Något om innehållet i dessa böcker. Många goda råd och tips om att arbeta med kompostering, gödsling och jordförbättring. Råd om vad som kan komposteras och placering av en kompost. Hur du kan förvandla avfall från köket och trädgård till näringsrik jord (gödsel). Visar hur man bygger komposter, vilka redskap som behövs, hur funkar kallkompost, hur man blandar avfallet för att få bästa kompostering.

Nedan till vänster en bild på greenline kompost, hämtad från deras hemsida.

varmkompost

Om denna varmkompost : Kompostbehållare med nätbotten för kompostering av trädgårds- och köksavfall, även under kallare perioder. I en rätt skött kompost hålls processen igång ner till temperaturer på -10 grader.

Många stora företag som Biltema, Rusta, Clas Ohlson, Bauhaus, Granngården och Jula säljer kompost, kallkompost, varmkompost, kompostgaller, komposttunna, roterande kompost och kompostbehållare vilket gör att man kan köpa kallkompost eller varmkompost billigt.

Köpa kompostbehållare, kallkompost, komposttunna, roterande kompost eller varmkompost. Ett alternativ till varmkompost är varmkompost Gröna Johanna. Gröna Johanna är en svensktillverkad sluten varmkompost av plast, för hushållsavfall blandat med trädgårdsavfall. Den har god ventilation, är lätt att tömma och har en tillhörande isolering för en lyckad kompostering under vintertid. Gröna Johanna är Svanenmärkt för året-runt-kompostering och uppfyller kommunernas krav på behållare för hemkompostering.

Köpa komposttunna på nätet

Nedan länkar till sidor innehållande allt om komposter, kallkompost i trä och metall, varmkompost, kompostbehållare, kompostgaller, komposttunna, roterande kompost och att kompostera samt annat som har med trädgård att göra. Man kan också få veta på hur det fungerar att kompostera med antingen en varmkompost eller kallkompost.

K-rauta Bauhaus Biokub
Bauhaus Odla Biltema
Granngården Plantagen
Gröna johanna Greenline

Komposttunna

Nedan sidor som sajten Trädgårdar innehåller. Här på sidan kan du köpa varmkompost, kompostbehållare, roterande kompost, komposttunna eller kallkompost om du inte själv vill bygga kallkompost. Billig varmkompost eller kallkompost kan man köpa av företag som Bauhaus, Biltema, Granngården och Jula.

HEM Växthus Trädgårdsprodukter
Trädgårdsskötsel Vinterträdgård Utebelysning
Altan-Friggebod Buskar - Blommor Trädgårdskonst
Dammar Fruktträd Gräsmatta
Kompost Krukväxter Marksten
Mullvad-Sorkar Mördarsniglar Rosor