Altanvägg

Här hittar du återförsäljare av byggvaror för att bygga en altanvägg för vindskydd och insynsskydd.

På denna sidan hittar du länkar, annonser och bilder som leder vidare till företag som säljer allt inom området trädgård.

Via länkarna ovan kan man hitta bilder och inspiration för att byyga en snygg och bra altanvägg.

Via de många butiker som finns på nätet och som säljer byggvaror av olika slag kan man köpa bra och billigt material för att bygga en altanvägg. Man kan bygga en altanvägg av ribbor eller brädor eller så kan man köpa en färdig skärmvägg som kan användas till en altanvägg. En altanvägg man bygger kan ha olika uppgifter att fylla vilket kan vara att fungera som ett vindskydd eller ett insynsskydd. På sidan hittar du länkar för att kunna köpa material för att bygga en passande altanvägg.


Bygga altanvägg

Ett företag där man kan köpa material till en altanvägg för vindskydd och insynsskydd till altan och uteplats är Bauhaus. Besök deras hemsida för att se deras sortiment av olika altanskydd i trä, plast och textil. Nedan två bilder på altanskydd som kan fungera som altanvägg. Om den vänstra altanväggen: Trend Staket/Vindskydd 116 x 140 cm. Flätning: PE cane svart, Flätning: 1,3 x 6 mm. Ram: Aluminiumrör med invändig förstärkning i stål. Staketet är handflätat. Färgskiftningar och variation i måtten kan förekomma. Om den högra altanväggen: Insynsskydd med snygga detaljer! Ett vind- och insynsskydd i pil att sätta på balkongen eller uteplatsen för att skilja av mot till exempel grannar och allmänna ytor.

altanvägg altanvägg

Besök annonsörerna nedan för att via nätet kunna köpa material på nätet billigt att använda till altanvägg för en altan och uteplats pga att de som annonserar ofta har erbjudanden och kampanjer med i sin annonsering. Besök alla annonsörerna innan du bestämmer dig för att köpa en färdig altanvägg eller annat material för att själv bygga en altanvägg som insynsskydd eller vindskydd för utbud och pris varierar hos de som säljer.

Nedan till vänster snygga altanväggar i trä som man kan köpa av Beijer Bygg. Om dessa altanskärmar: Skärmar i olika utföranden från skärmserien Exclusive. En kraftigt byggd skärm som mjukats upp med runda och mjuka former. Skärmserien Exclusive har flera modeller som kan kombineras på många olika sätt. Tillverkade av skyddsimpregnerad gran. Av Beijer Bygg kan man köpa många olika sorters ribbor och brädor passande för att bygga en altanvägg av egen design.

altanvägg

Längre ner på sidan hittar du länkar till större kända företag varav en del endast säljer färdig altanvägg medan andra också säljer byggvaror till den som själv vill bygga sin altanvägg. Av Jula kan man köpa altanskydd av olika slag, tex. utdragbart altanskydd som kan fungera som altanvägg. Nedan bilder på altanskydd som vindskydd och insynsskydd. Om det vänstra altanskyddet: 6 m flexibelt insynsskydd. Dubbla skärmar på vardera 3 m. Om det högra altanskyddet: Skärmar av från sol och/eller insyn. Klarar även lättare vind. Monteras med fristående markfäste eller mellan två väggar. Smaken är som baken delad vilket gör att en altanvägg kan se ut på många olika sätt men ofta är användningsområdet detsamma att fungera som vindskydd och insynsskydd.

altanvägg altanvägg

Altanvägg

Nedan länkar till återförsäljare, butiker och handelsträdgårdar för att köpa vindskydd och insynsskydd som altanvägg till altan, trädgård, uteplats mm. Besök företagen nedan för att jämföra pris och utbud av altanväggar tex. en altanvägg som en skärm i trä.

Beijer Bygg Bauhaus Biltema
Jula Jemfix Btggmax

Altanvägg

Nedan sidor som sajten Trädgårdar innehåller. På denna sida via annonser och länkar kan man köpa färdig altanvägg av olika slag till altan, trädgård och uteplats för vindskydd och insynsskydd eller byggvaror som brädor och ribbor för att bygga en altanvägg.

HEM Växthus Trädgårdsprodukter
Trädgårdsskötsel Vinterträdgård Utebelysning
Altan-Friggebod Buskar - Blommor Trädgårdskonst
Dammar Fruktträd Gräsmatta
Kompost Krukväxter Marksten
Mullvad-Sorkar Mördarsniglar Rosor